Pazar Belediye Başkanlığı » AKDAĞIN ZİRVESİNDEN KAZOVAYA KIRSAL TURİZM ROTASI

AKDAĞIN ZİRVESİNDEN KAZOVAYA KIRSAL TURİZM ROTASI

MEMLEKETİMİZE HAYIRLI OLSUN
AKDAĞIN ZİRVESİNDEN KAZOVAYA KIRSAL TURİZM ROTASI PROJESİ
Valimiz Sn.Dr.Ozan Balcı Başkanlığında düzenlenen toplantıda proje çalışmaları tamamlanıp, ihale aşamasında olan Pazar’ımız İçin hayati öneme sahip 2 proje olan Ballıca Mağarası Tabiat Parkı Güdümlü Projesi ile Kaz Gölü Yaban Hayatı Geliştirme Sahası Projesi tanıtıldı ve imza töreni gerçekleşti. İmza töreninde Belediye Başkanımız Erdoğan Yılmaz da Akdağın Zirvesinden Kazova’ya Kırsal Turizm Rotası projesine iştirakçi olarak katılmıştır.
Projeler ile;
BALLICA MAĞARASI DÜNYANIN BİR DEĞERİ
İhale aşamasında olan Ballıca Mağarası sadece Tokat’ın değil, Türkiye’nin, dünyanın, insanlığın bir değeri. Ballıca Mağarası’nı Türkiye’nin turizm hayatına kazanacak.
KAZ GÖLÜ YENİ ZİYARETÇİLERİYLE TANIŞACAK
İhale aşamasına gelen Kaz Gölü Türkiye’nin önemli değerleri arasında. Kaz Gölü’nü turizm cenneti haline getirip, tarih ve doğa turizmi olarak geliştirecek. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.
Toplantı Sonunda Belediyemiz Halk Ekmek Fırınında Üretilen Ramazan Pidelerimizi Valimiz , Müdürlerimiz ve Belediye Başkanlarımıza hediye ettik.

173992000_3857642790992042_5325291540457260010_n

Picture 1 of 9