Pazar Belediye Başkanlığı » Bursa Sebze ve Meyve Hali- Teknoloji Merkezi Ziyareti

Bursa Sebze ve Meyve Hali- Teknoloji Merkezi Ziyareti

BURSA SEBZE VE MEYVE HALİ GEZİSİ
Tokat’tan 19 Kasım 2015 tarihinde bir dizi ziyarette bulunmak üzere yola çıkan ve Afyonkarahisar ve Kütahya’dan sonra Bursa’ya ulaşan Tokat Heyeti, Bursa Büyükşehir Belediyesine ait Bursa Hikmet Şahin Sebze ve Meyve Halini gezdi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şükrü Köse, Tarım A.Ş. Genel Müdür Vekili Ali Güral, Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Bursa TB Genel Sekreteri Fehmi Yıldız, Bursa Hikmet Şahin MeyveSebze Hali İşadamları Dernek Başkanı İsmail Aslım’ın karşıladığı heyete Bursa Hali ve çalışmaları hakkında bilgi verildi. 132 adet işyeri sayısına sahip olan ve bölgenin en büyük hali olan Bursa Hikmet Şahin Sebze ve Meyve Hali, 250 km yarıçapındaki bölgeye hizmet ediyor. Aynı zamanda ilerleyen günlerde Tokat – Turhal yolu Arzupınar Köyü Mevkiinde de ihracatın da yapılabileceği benzer bir hal oluşturulması planlanıyor.

BURSA BİLİM ve TEKNOLOJİ MERKEZİ ZİYARETİ
Tokat Heyeti, Bursa Büyükşehir Belediyesine ait Bilim ve Teknoloji Merkezini ziyaret etti. Merkezine en büyük özelliği ise küçük yaştaki çocukların bilim ve teknolojiyi sevmesine yönelik yaptığı çalışmalar olarak dikkat çekiyor. Merkezin başlıca hedefi ise yeni bilim insanlarının yetişmesine katkı sağlamak.
Ziyareti takip eden Bursa Basını, Tokat Heyetine büyük ilgi gösterdi.