Pazar Belediye Başkanlığı » Kayseri Şeker 2020 Yılı Çiftçi Eğitim Semineri

ERDOĞAN YILMAZ

Kayseri Şeker 2020 Yılı Çiftçi Eğitim Semineri

2020 Yılı Çiftçi Eğitim Semineri

Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay Pazar Belediye Başkanımız Erdoğan Yılmaz’ı Makamında Ziyaret ettiler.

Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay,ın Katılımıyla Pazar Belediye Konferans Salonunda 2020 Yılı Çiftçi Eğitim Konulu Seminerde Kazovalı Çiftçileriyle buluştular. Eğitim Seminerine Çok Sayıda Çiftçi katıldı.

Pazar Belediye Başkanımız Erdoğan Yılmaz 2020 Yılı Çiftçi Eğitim Semineri Programına Katılarak selamlama konuşması yaptı. Başkanımız Erdoğan Yılmaz Konuşmasında Pazar Bölge Şefliğinin Müdürlüğe Çevrilmesini, ilçede Tarım Market Açılmasını ve çiftlerimize ilave kota talebinde bulundu. Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay Belediye Başkanımız Erdoğan Yılmaz’ın taleplerine sessiz kalmayarak Yönetim kurulunda Pazar Bölge Şefliğinin, Müdürlük olmasını teklif edeceğini ve dolayısıyla Tarım Market’in de açılmasını sağlayacağız, diyerek müjde verdi.

Belediye Başkanımız Erdoğan Yılmaz, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve Pazar Bölge Şefi Özkan Harmanlıoğlu’na ilçemiz ekonomisine ve çiftçilerimize yapmış olduğu katkı ve desteklerden dolayı teşekkür plaketi sundular.