Pazar Belediye Başkanlığı » Şerafettin Pervanlar’dan İlkokul Öğretmenine Sürpriz

ERDOĞAN YILMAZ

Şerafettin Pervanlar’dan İlkokul Öğretmenine Sürpriz

Şerafettin Pervanlar’dan İlkokul öğretmenine sürpriz ziyaret…
Pazar Belediye Başkanı Şerafettin Pervanlar, İlkokul öğretmeni Sevinç Yaveroğlu’nu ziyaret etti. 1966-1971 yıllarında Pazar İlkokulunda sınıf öğretmeni olan Sevinç Yaveroğlu’nu unutmayan Pervanlar, öğretmenini evinde ziyaret etti. Sınıf Öğretmeni Sevinç Yaveroğlu’nun elini öpüp Hayır Duasını alan Pervanlar, Öğretmeni ile hasret giderdi.
İlkokul Öğretmeni Sevinç Yaveroğlu’nu ziyaret etmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek ” O yıllara geri döndüm. Biz Sevinç Hocadan çok sey öğrendik bu günlere gelmem de çok büyük bir katkısı var, ufku geniş gerek ahlaki gerekse davranışları ile tam bir örnek insandı.
Ziyarete Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürsoy Kızılgül ve İl Genel Meclis Üyesi İsmail Kaynar’da Eşlik etti.
“Bu vesile İle Başta Öğretmenim Sevinç Yaveroğlu olmak üzere tüm Öğretmenlerin Öğretmenler Gününü Kutlarım.”

sevinç hoca 24 kasım

IMG-20151123-WA0005