Pazar Belediye Başkanlığı » Yağmur ve Şükür Duası Yemeği

Yağmur ve Şükür Duası Yemeği

Yağmur ve Şükür Duası ile 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı Açılışı

Pazar’ımızın Doğal Afetlerden Korunmak amacıyla Her Yıl Vatandaşlarımızın Geleneksel Olarak düzenlediği ve Pazar Belediye Başkanımız Erdoğan Yılmaz’ ın da katıldığı Yağmur ve Şükür Duası İçin Şeyh Mahmut Tekke Camisinde bulunan Sancağı gezdirdikten sonra şükür namazını kılarak, şükür kurbanlarını kestiler.

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında Pazar Kaymakam V. Turhal Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer ile Pazarlı vatandaşlarımızın katılımıyla Şükür duası yapılarak yemek verildi.

Pazar Belediye Başkanımız Erdoğan Yılmaz “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzün Yıl dönümünde Karaman Şehitlerimizi rahmetle, Gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Bu gün bu parkta Pazar’ımızın Doğal Afetlerden Korunmak amacıyla Yağmur ve Şükür Duası için buluştuk Allah Pazarımıza Afetlerden korusun inşallah, Allah Kabul Etsin.”