Pazar Belediye Başkanlığı » Afyonkarahisar Tokat Heyeti İş Gezisi

Afyonkarahisar Tokat Heyeti İş Gezisi

AFYONKARAHİSAR COŞKUN A.Ş. BESİ ÇİFTLİĞİ ZİYARETİ  23 kasım 2015
Afyonkarahisar, Kütahya ve Bursa’da bir dizi inceleme yapmak üzere düzenlenen iş gezisinde Tokat Heyeti, Coşkun A.Ş.’ye ait besi çiftliğini ziyaret etti. 10 bin büyükbaş hayvan kapasitesine sahip olan besi çiftliğindeki çalışmalarla ilgili bilgi alan heyete, hayvanların ırkları, yemlenme şekilleri ve ırklara göre verimlilikleri hakkında firma yetkilileri tarafından yerinde sunum yapıldı.

AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI CANLI HAYVAN BORSASI ZİYARETİ
Afyonkarahisar, Kütahya ve Bursa’da bir dizi inceleme yapmak üzere düzenlenen iş gezisinde Tokat Heyeti, Afyonkarahisar Ticaret Borsası tarafından yapılan Canlı Hayvan Borsasını ziyaret etti. Şuana dek 5.5 milyon liralık harcama yapılan ve toplamda 7 milyon lirayı bulacak bir harcama ile hizmete açılacak olan Canlı Hayvan Pazarı’nın bir benzerin de Tokat’a kurulması planlanıyor (TOPEK A.Ş.). Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsüroğlu, Tokat Heyetini borsa önünde karşılayarak bilgilendirme yaptı. Giriş padokları, seyans salonu, hayvan dinlenme alanları, hayvan otelleri ve idari bölümleri yerinde inceleyen heyete, her bölüm önünde ayrıntılı bilgiler de verildi. Tokat’ın Turhal ilçesinde Arzupınar mevkiinde kurulması planlanan et kombinası ve canlı hayvan borsası ile ilgili inceleme gezileri bir sonraki Bursa’da devam edecek.

AFYONKARAHİSAR CUMHURİYET SUCUKLARI ÜRETİM TESİSİ GEZİSİ
Afyonkarahisar, Kütahya ve Bursa’da bir dizi inceleme yapmak üzere düzenlenen iş gezisinde Tokat Heyeti, Afyon Merkezli olan ve Türkiye’nin prestijli sucuk firmalarından birisi olan Cumhuriyet Sucukları üretim tesisini ziyaret etti. Sucuk yapımında kullanılan teknoloji ve süreçlerin incelendiği ziyarette firma yetkilileri tarafından kısa bir sunum da yapıldı.

Coşkun Et ve Mamulleri Sanayi Ticaret A.Ş.’ye yapılan iş gezisi.
Afyonkarahisar, Kütahya ve Bursa’da bir dizi inceleme yapmak üzere düzenlenen iş gezisinde Tokat Heyetinin ilk durağı Afyon’da kurulum çalışmaları hali hazırda devam eden Coşkun Et ve Mamulleri Sanayi Ticaret A.Ş.’ye yapılan gezi oldu. Şirket yetkilileri tarafından tesisle ilgili kurulum çalışmalarıyla ilgili bilgi alınırken aynı zamanda üretime geçişle birlikte tesis içerisinde uygulama süreçleri de yerinde incelendik.
İş gezisinde Tokat Heyetini; Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler ve diğer protokol karşıladı.
Tokat heyeti iş gezisine katılan isimler;Tokat Valisi Cevdet Can, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Arat, Tokat Ticaret Borsası Başkanı Lütfi Bora, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ali Kasap, İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Halil İbrahim Yüksel, Tokat OSB Bölge Müdürü Oğuz Keleş, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, Niksar TSO Başkanı Mahmut Bülent Aybak, Erbaa TSO Başkan Yardımcısı Sinan Bayraktar, Turhal Pancar Kooperatifi Başkanı Yalçın Bekler, Turhal Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Necati Taşdemir ve Tokat TSO Basın Danışmanı Dursun Ekrem Er oldu.