Pazar Belediye Başkanlığı » Pazarlılar Her Şeyin En Güzeline Layıktır

Pazarlılar Her Şeyin En Güzeline Layıktır

Pazar Belediye Başkanı Şerafettin Pervanlar :  “Pazar Belediyesi olarak ilçe merkezdeki kaldırımlar yenileniyoruz.

Göreve geldikten sonra ilçede büyük yatırımlara imza attık. İlçe merkezde bulunan kaldırımların ve ana caddenin yenilenmesi için çalışma başlattık. Doğalgaz borularının geçmesi ile birlikte Kilit parke olan ve çoğu yerinde bozulmalar olan eski kaldırımlar sökülerek, yerine Bazalt kaldırım taşı ile yenileniyoruz.

İlçenin çehresinin güzelleşmesi ve yenilenmesi için Belediyemiz tarafından yapmış olduğumuz yatırımlar ve yenilikler ilçede geç kalınmış hizmetlerdir. Memleketimiz bizim havamız, suyumuz, yaşam alanımız. Yaşam alanımızın güzelleşmesi, göze daha hoş görünmesi ve hijyenik bir ortama kavuşması için yapmış olduğumuz yenilikler ve düzenlemeler halkımıza ve memleketimize olan borcumuz bizim. Biz bu göreve talip olurken ilçemiz insanın vebalini yüklenip yola çıktık. Bu vebal ile yolumuza bakıyor, ilk günkü aşk ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızda desteği ve emeği olan herkese şahsım ve ilçe halkım adına çok teşekkür ediyorum. Pazarlılar Her Şeyin En Güzeline Layıktır…”diye konuştu.

kaldırımyenileme2017 (Copy)