Pazar Belediye Başkanlığı » Tokat Valimiz Dr. Ozan Balcı’dan Pazar Ziyareti

Tokat Valimiz Dr. Ozan Balcı’dan Pazar Ziyareti

Tokat Valimiz Dr. Ozan Balcı’dan Pazar Ziyareti

Sayın Valimiz Dr. Ozan Balcı Pazar İlçemizi ziyaret ederek Belediye Başkanımız Erdoğan Yılmaz’ın da Katılımıyla Belediye Toplantı Salonumuzda ilçemize bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Sayın Valimiz yapılan toplantılarda muhtarların istek, öneri ve sorunlarını yerinde çözmek için daire amirleri ile birlikte sorunları dinledi.

Toplantıda Başıboş Köpekler, domuz sürüleri, kırım, köy isaliye hattı, sol sahil sulama kanalı tel örgü ile kapama ve kamulaştırma, çiftlik köyü mera sorunu, elektrik kesintisi, köylerin çöp sorunu, Pazar-Ballıca-Artova Bağlantı Yolu, Taş Köprü Mevki Doğal gaz Sorunu, Doğançalı Köyü Sulama Suyu, Yeşilırmak Üzerinde Devrilen Ağaçlar Kaldırılması, Öğrencilere Hafta Sonu Etüt yapılması, Pazar Eski Hükumet Konağı Restorasyon işi, Okullara Z Kütüphane yapımı, Sağlık Taraması, Sosyal Destek, Yurt Sorunu, Hastane Acil Yoğunluğu, Tarımda ise Arazi Toplulaştırma, Seracılık, Bağcılık, Ceviz ve Çilek dikimi ile Sebze Hali Yanındaki Köprü Gibi konulardan bahsedilerek Sayın Valimiz Sorunların Çözülmesi için talimatını verdi.
Toplantı Sonrası Tokat Valimiz Dr. Ozan Balcı Çiftlik Köyünde Şehit Ailesi Ziyareti ile Cuma Pazar’ı Esnafı Ziyareti gerçekleştirdiler.